Kalo te përmbajtja kryesore

  Ju keni numrin tonë.
  Ne kemi marrë shpinën tuaj.

  CHEMTREC është burimi kryesor botëror i informacionit dhe mbështetjes së incidenteve emergjente për transportuesit e materialeve të rrezikshme.

  Mëso më shumë

  Pajtohuni me të fundit
  Rregulloret përmbledhëse të testit të baterisë litium!

  CRITERION ndihmon kompanitë të centralizojnë, organizojnë, aksesojnë dhe shpërndajnë përmbledhjet e testeve të baterive të litiumit.

  Përmbushuni me KB 38.3

  Kërkesat rregullatore globale për
  Numrat e telefonit për reagimin e urgjencës

  Ne kemi krijuar një udhëzues të domosdoshëm për të ndihmuar kompanitë, si tuajat, të jenë në përputhje dhe të parandalojnë, menaxhojnë dhe minimizojnë ndikimin e incidenteve në të gjithë botën.

  Shkarkoni kopjen tuaj

  Regjistrimi është i hapur!
  Samiti Ndërkombëtar i Hazmetit CHEMTREC 2022

  Samiti Ndërkombëtar i Hazmatit CHEMTREC do të mbahet në New Orleans nga 12-14 Shtator, 2022.

  Mësoni më shumë dhe regjistrohuni tani

  Futja
  Zgjidhjet e Krizave CHEMTREC

  Ndihmoni kompanitë të përgatiten për pasojat më të gjera të një situate emergjence ose krize - duke mbrojtur njerëzit, pasuritë dhe reputacionin tuaj.

  Mëso më shumë

Para se të ndodhë një incident, zbatoni shërbimin e përgjigjes urgjente të CHEMTREC 24/7.

Kërkesë një Citim

Pse të regjistroheni me CHEMTREC?

 • orë 24 / 7 mbështetje nga një rrjet mbarëbotëror profesionistësh
 • shtrëngim duarsh Besueshmëri e vërtetuar me një rekord 50 vjeçar
 • shikoni Fokusuar në sigurinë dhe përputhshmërinë rregullative
 • grup Krijuar nga profesionistë në industrinë kimike

Lajme dhe Ngjarje të ardhshme CHEMTREC

Incidente me materiale të rrezikshme

Kompania e reagimit të incidentit të rrezikut të urgjencës

Kur ndodh një derdhje kimike, ku i drejtoni informacionet kryesore për përgjigjen e hazmatit?

CHEMTREC është ofruesi përfundimtar i burimeve dhe zgjidhjeve për materiale të rrezikshme dhe përgjigje të mallrave të rrezikshëm. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një ekspozim të pesticideve, derdhje bojërash ose mosfunksionim të baterisë litium, tonë 24 orë qendër urgjence është hapi i parë i reagimit të emergjencës së hazmat gjatë çdo incidenti të materialeve të rrezikshme. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë ofron një nivel të paparë shërbimi, duke ju mbajtur të sigurt gjatë gjithë procesit të transportit kimik.

 • Qendra e thirrjeve e CHEMTREC është e disponueshme për të ndihmuar kompaninë tuaj që të pajtohet me DOT-in amerikan dhe rregulloret ndërkombëtare për transportimin e materialeve të rrezikshme shërbime të reagimit emergjent specialistë.
 • Ekipi CHEMTREC është i përkushtuar ndaj praktikave të sigurta të transportimit të hazmat për të gjitha kompanitë, dhe kjo përfshin mësimin e të tjerëve se si të trajtojnë siç duhet materialet e rrezikshme përmes tonë në internet trainim hazmat.
 • CHEMTREC është qendra e parë e thirrjeve të urgjencës në botë dhe udhëheqësi në përgjigjen e urgjencës ndaj rreziqeve. Ne jemi ekipi që do dëshironi të keni në anën tuaj!

file-text Kërkesë një Citim

Merrni një vlerësim për shërbimet e reagimit CHEMTREC.

Filloni një Citim

or

user-plus Regjistrohu Tani

Merrni akses në numrin e përgjigjes emergjente të CHEMTREC dhe të gjitha përfitimet e regjistrimit.

Filloni regjistrimin

Çfarë mbulimi është e drejtë për mua?

Na tregoni disa gjëra rreth praktikave tuaja të transportit detar dhe ne do t'ju udhëheqim në nivelin e duhur të mbrojtjes së CHEMTREC.

Merrni PSRGJIGJE