Оди до главна содржина

  Го имате нашиот број.
  Имаме твој грб.

  CHEMTREC е водечки светски извор на информации и поддршка за итни инциденти за испраќачи на опасни материјали.

  Дознај повеќе

  Во согласност со најновите
  резиме на прописи за тестирање на литиумска батерија!

  КРИТЕРИОМ им помага на компаниите да ги централизираат, организираат, пристапат и дистрибуираат резимеата за тестирање на литиумска батерија.

  Во согласност со ООН 38.3

  Глобални регулаторни барања за
  Телефонски броеви за одговор при итни случаи

  Создадовме неопходен водич за да им помогнеме на компаниите, како вашата, да бидат усогласени и да спречуваат, управуваат и да го минимизираат влијанието на инцидентите ширум светот.

  Преземете ја вашата копија

  Пријавувањето е отворено!
  2022 CHEMTREC Меѓународен самит на Хазмат

  Меѓународниот самит Хазмат CHEMTREC ќе се одржи во Newу Орлеанс од 12-14 септември 2022 година.

  Дознајте повеќе и регистрирајте се сега

  воведување
  CHEMTREC кризни решенија

  Помагање на компаниите да се подготват за пошироките последици од вонредна состојба или кризна ситуација - заштита на вашите луѓе, средства и углед.

  Дознај повеќе

Пред да се случи инцидент, поставете ја службата за одговор при итни случаи на CHEMTREC 24/7.

Барам цитат

Зошто да се регистрирате со CHEMTREC?

 • часовник 24 / 7 поддршка од светска мрежа на професионалци
 • ракување Докажана сигурност со 50-годишен рекорд
 • провери Фокусиран на безбедноста и регулаторната усогласеност
 • група Создаден од професионалци во хемиската индустрија

Вести и настани за претстојниот CHEMTREC

Инциденти со опасни материјали

Компанија за одговор на инциденти во случај на опасност

Кога ќе се појави хемикалија, каде се обраќате за водечките информации за одговор на опасност?

CHEMTREC е конечен давател на ресурси и решенија за опасни материјали и реакција на опасни материи. Без разлика дали станува збор за изложеност на пестициди, истурање на боја или дефект на батеријата на литиум, нашата 24-часовен центар за итни случаи е првиот чекор на одговор на итни случаи на хазмат за време на кој било инцидент со опасни материјали. Нашиот тим од искусни професионалци обезбедува невидено ниво на услуга, чувајќи ве безбедни во текот на целиот процес на транспорт на хемикалии.

 • Телефонскиот центар за повици на CHEMTREC е достапен за да и помогне на вашата компанија да ги почитува US DOT и меѓународните регулативи за испорака на опасни материи услуги за одговор при итни случаи специјалисти.
 • Тимот CHEMTREC е посветен на безбедни практики за испорака на хазмат за сите компании, а тоа вклучува и учење на другите како правилно да се справат со опасните материјали преку нашата Интернет hazmat обука.
 • CHEMTREC е првиот светски повик за итни случаи и лидер во реакција на итни случаи. Ние сме тимот што ќе сакате да го имате на ваша страна!

датотека-текст Барам цитат

Добијте проценка за услугите за одговор на CHEMTREC.

Започнете со цитат

or

корисник-плус Регистрирајте се сега

Добијте пристап до бројот на одговор на CHEMTREC за итни случаи и сите придобивки од регистрацијата.

Започнете регистрација

Што покриеност е во право за мене?

Кажете ни неколку работи во врска со вашите транспортни практики и ќе ве упатиме до вистинското ниво на заштита на CHEMTREC.

ДОБИТЕ ОДГОВОР